Beste,

Na ruim een jaar arbeid kunnen we met trots zeggen dat de eerste barbecue van BRBQ op de markt komt: de BEERBQ. Gemaakt van echte fusten! Extra dik roestvrij staal, verhoogde randen zodat het tegen een stootje kan én de perfecte vorm voor een barbecue. 

Maar hoe is het allemaal begonnen?

 

Op een bierviltje. Ja.. echt.. Ons eerste ontwerp begon zoals velen: in de kroeg. Het idee was simpel; een fust als barbecue. De nacht werd dag, en het idee bleef hangen. Met de hulp van professionele metaalbewerkers hebben wij een jaar lang gewerkt aan een barbecue die er niet alleen mooi uit ziet, maar het ook geweldig doet.

 

Samen met chefkok Younes Boultman van restaurant open in Amsterdam, hebben wij de BEERBQ uitvoerig getest. Na verschillend vlees in heerlijke marinades bedacht door Younes te hebben gebarbecued, waren er over uit.. Dit is de beste barbecue ooit. echt.

 

Tevako, metaal bewerkings bedrijf die jarenlange ervaring heeft met roest vrij staal, heeft ons geholpen met het opzetten van een productielijn in China. Wij verwachten binnen anderhalve maand de eerste 100 BEERBQ's in Rotterdam!

 

Hou de Blog in de gaten voor meer updates en heerlijke recepten!

 

Met vriendelijke groet,

BRBQ